Märkeskläder

Märkeslkäder för trendiga barn och medvetna föräldrar

           


Idag är många intresserade av att köpa märkeskläder till sina barn, inte minst på grund av kvalitén. Vissa märken är helt enkelt outslitliga och håller för de tuffaste lekar. På kläderna inte en skråma. Dessutom håller ofta märkeskläder för fler tvättar och alla som har barn vet att man måste tvätta kläderna ofta… Det är också en utmärkt present att köpa något lite finare till en unge man tycker om och det är roligare att få någonting av kanonkvalitet.

Här har vi sammanställt en liten guide till var du kan hitta märkeskläder för barn. De flesta sajter har en funktion där man kan välja vilket märke man är ute efter, om du har någon speciell favorit.

Nelly har en sådan funktion. Exempel på märken de säljer är Puma, Adidas, Levi’s, Esprit, Kavat m.fl. Där har man också delat in i sektioner för tjejer och killar och 2-6 år, 6-12 år och baby.


Jacka Seguro

Här ser vi en jacka från Seguro (2-6 år, tjej) på Nelly.

En av de webbshoppar som kanske har mest märkeskläder av alla för både barn och vuxna (och faktiskt även för husdjur) är Yoox. De har de flesta märken man kan tänkas vara intresserad av, såsom Gucci, Diesel, Marc Jacobs, Pepe, Puma, Armani Junior, DKNY, Fendi m.fl. De har även skor.


Gucci barn Marc Jacobs barn

Dessa supergulliga tjejbyxor från Gucci och de ursnygga byxorna från Marc Jacobs hittar du på Yoox. Där hittar du också denna häftiga regnjacka från Marc Jacobs, för lågstadiebarn:

Regnjacka Marc Jacobs


Vill du handla Polarn & Pyret till fabrikspriser är Vingåkers Factory Outlet perfekt (finns som webbshop). I skrivande stund har de över 300 artiklar inne från det märket (och även andra märkeskläder för barn). Ett exempel är denna fina klänning som kostar 179 kronor (ordinarie pris 399 kronor):

Klänning från Polarn och Pyret


Prova också sajten SecondChild som har begagnade en del märkeskläder för barn om du vill hitta ett fynd.
Märkeskläder online Billiga märkeskläder Märkeskläder barn Märkeskläder outlet