Märkeskläder

Billiga märkeskläder online - inte alls omöjligt!

           


Välkommen till vår guide till hur du hittar billiga märkeskläder online. De hemliga tipsen som kanske inte så många känner till. Det är lättare än du tror men du kanske måste anstränga dig lite mer och vara mer öppen för nya typer av kläder. Fair enough, eller hur?

Många tror kanske att billiga märkeskläder är en myt men så är det absolut inte och du har helt klart större chans att hitta något på nätet än i fysisk butik. Det gäller bara att känna till tricken och ställena att knappa in i webbläsaren. Självklart pratar vi nu inte om billiga kopior utan vi menar äkta vara!

Vi börjar med Zoovillage som är känt för sina märkeskläder online, dock är dessa inte speciellt billiga. Men om du går till sektionen Last Call så hittar du produkter som precis håller på och reas ut. Här hittar du 60-80% rabatt. Dock är det ju såklart inte säkert att just din storlek finns.

Vi går vidare till Tradera för att se vad som finns där. Antingen kör man en vanlig sökning på valfritt märke i lämplig kategori. Men vill du vara helt säker på att alltid handla nya märkeskläder från en auktoriserad säljare så att du vet att du inte får någon kopia, kanske till och med ett registrerat företag så att du har möjlighet att skicka tillbaka plagget om det inte passar, så kan du gå till Tradera-shopparna för någon av de många företagen. Ett exempel på ett sådant är Modemani Outlet . I skrivande stund har de nästan 1500 produkter inne till fast pris. Det kan vara sådant som håller på att utgå, slutrea för en kollektion/säsong eller lagerrensningar. Hur som helst bra priser! Det är kul att titta igenom sortimentet.

Här är vad vi hittade just nu:

Dolce & Gabbana Cardigan Äkta Naf Naf klänning

En rosa cardigan från Dolce & Gabbana för endast 397kr (fanns i många storlekar) och en helt ny klänning från Naf Naf för 475 kr, ordinarie pris 1450. Eller vad sägs om jeans som kostat 2450 kronor och nu säljs för 557 kr? Allt till fast pris. Vanliga privatpersoner säljer också ofta billiga märkeskläder.

Sen finns alltid eBay. Men då är problemet att frakten kan bli dyr eller att säljaren inte ens fraktar till Sverige. Det är också lite av en djungel vad gäller att lista ut vad som är äkta eller fejk eftersom många varor är fellistade. Visst, auktoriserade shoppar som uttalat säljer äkta märkeskläder är säkert att lita på, men det kan nog vara ett sjå att hitta dem.

Amerikanska webbshoppen Shopbop säljer märkeskläder och har en sektion som heter Sale där man hittar lite billigare kläder. Gratis frakt på internationella ordrar över på 100 dollar.

Chloe kjol

Denna kjol från Chloe är nedsatt 70% och kostar nu 818 kronor.

Även Yoox har en avdelning som heter Sale där du kan hitta saker på rea, upptill 70%.
Märkeskläder online Billiga märkeskläder Märkeskläder barn Märkeskläder outlet