Märkeskläder

Märkeskläder outlet - vi guidar dig i djungeln

           


Man talar ofta om att hitta en outlet för märkeskläder men vad är det egentligen? Outlet betyder på engelska ungefär "fabriksförsäljning" och man menar då priser direkt från fabriken. Man skippar då mellanhänderna och får på så sätt rabatt.

Det här är en ganska vanlig butiksform för märkeskläder och nu på senare tid har det börjat komma outlets på nätet. Här tänkte vi tipsa om några sådana för alla er som är intresserade av att köpa billiga märkeskläder online. På det här sättet kan man hitta kläder som alla har råd med, kläder som de flesta inte skulle kunna köpa till ordinarie pris. Som vanligt i de här sammanhangen gäller att man om man ska få riktigt bra priser så måste man ibland vara öppen för lite andra typer av kläder eller färger eller vad det nu kan vara än man är van vid. Men ibland är det en del av det roliga också!

För det första så finns Modemani Outlet som är en av de lite mer okända outlets för märkeskläder där ute. Deras fysiska butik är belägen i Jönköping men de har också sin webbutik online. De har även många annonser ute på Tradera , oftast till fast pris (och de är bara en av många där). Exempel på märken de säljer är Armani, Burberry, DKNY, Dior, Diesel, Gucci och många fler.


Versace jacka Jeans från Versace

Exempel på kläder. Jacka från Versace, ordinarie pris 5900 kr, nu på rea för 1998 kr. Jeans från Versace, har kostat 4850 kr, nu kostar de 899 kr. Tyvärr är det ofta så att det i sådana här fall bara finns en storlek kvar. Men titta runt lite och var öppen för förslag så hittar du nog något till slut.


Cardigan från Boomerang

Denna cardigan från Boomerang hittar du för 699 kronor på Vingåkers Factory Outlet som är en av de mest kända outlets för märkeskläder online som finns i Sverige. De flesta storlekar finns. De har en avdelning som heter Lagerrensning. Där hittade vi t.ex. den här klänningen från Tiger of Sweden:

Tiger of Sweden klänning

Kostar nu 300 kronor och finns i tre storlekar, har tidigare kostat 1399.

Om du bor i Stockholm och letar efter en fysisk outlet med märkeskläder kan du spana in Stockholm Quality Outlet.

En annan outletbutik online är Lager 157. De säljer t.ex. Bondelid, Björn Borg, Levi’s m.fl.

Tröja från Bondelid

Bondelid tröja nedsatt från 399 kr till 180 kr. Ett exempel ur shoppen.
Märkeskläder online Billiga märkeskläder Märkeskläder barn Märkeskläder outlet